"700 de ani de traditie in producerea vinului"

Feteasca Alba Horeca (sec)


Vin alb din gama Curtea Domneasca
Este un vin de mare eleganta si aleasa finete.
Degaja o subtila aroma, asemanatoare cu parfumul viilor inflorite.
Sticla de 0.187l

Face parte dintr-o gama destinata numai hotelurilor.


Riesling Italian (sec)


Vin alb din gama Doctor Pusca
Soi cultivat pe suprafete relative mari in podgoria Panciu.
Vinul obtinut aici are eleganta, este bine echilibrat si cu aroma fina, expansiva si agreabila.
Vinul obtinut din Riesling Italian se foloseste si pentru prelucrarea vinurilor spumante de Panciu.

Poate fi consumat atat ca vin tanar, cat si la 2-3 ani de la preparare. Se recomanda a fi servit la o temperatura de 8 - 10 grade C si acompaniaza cu succes mancarurile pe baza de peste, crustacee, fructe de mare, carne de pasare si branzeturi proaspete.


Sauvignon Blanc (demi-sec)


Vin alb din gama Doctor Pusca
Soi cultivat recent in podgoria Panciu.
Este un vin de alesa finete, impunandu-se prin aroma sa specifica, delicata, ce aduce cu aroma fructelor de piersici sau de flori si fructe tropicale.

Se recomanda a fi servit la o temperatura de 8 - 10 grade C, asociat cu mancaruri pe baza de peste si pasare dar se poate consuma, dupa caz, cu branzeturi proaspete si chiar cu sarmalute in foi de vita.


Feteasca Alba (sec)


Vin alb din gama Doctor Pusca
Soi romanesc, cultivat de secole in podgoria Panciu.
Este un vin de mare eleganta si aleasa finete.
Degaja o subtila aroma, asemanatoare cu parfumul viilor inflorite.
Este unul din vinurile de baza pentru prepararea vinurilor spumante de Panciu.

Se recomanda a fi consumat la o temperatura de 8 - 10 grade C si poate acompania mancaruri pe baza de peste, fructe de mare, crustacee sau pasare.


Pinot Gris (demi-sec)


Vin alb din gama Doctor Pusca
Soi cultivat recent in podgoria Panciu.
Vinul obtinut este plin, viguros, cu personalitate caracteristica podgoriei.

Se poate consuma atat ca vin tanar, cat si invechit.
Echilibrul si armonia dintre componente il recomanda a fi asociat, dupa caz, cu preparate pe baza de peste, pasare, paste si branzeturi usoare.



Feteasca Regala (sec)


Vin alb din gama Vinul razesilor
Soi romanesc, cultivat in ultimele decenii si in podgoria Panciu.
Fructos si delicat, se impune prin aroma sa intensa, o aroma florala, caracteristica, usor de recunoscut.
Este unul din soiurile de baza pentru producerea vinurilor spumante de Panciu.

Recomandat a se consuma la temperatura de 8 - 10 grade C, poate acompania preparate pe baza de peste, crustacee, fructe de mare, pasare si branzeturi usoare.


Cramposie (demi-sec)


Vin alb din gama Vinul razesilor
Soi vechi romanesc cultivat in ultimele decenii si in podgoria Panciu.
Vinul obtinut este echilibrat, cu prospetime caracteristica in care se recunoaste si aroma primara a strugurilor.

Se recomanda a fi consumat tanar, in primul an de la preparare.
Se serveste la temperatura de 8-10 grade C si poate acompania preparatele pe baza de peste, crustacee, fructe de mare, branzeturi.



Tamaioasa Romaneasca (demi-dulce)


Vin alb din gama Vinul razesilor
Soi cultivat de secole pe teritoriul podgoriei Panciu.
Vinul tanar, dulce, se caracterizeaza printr-o deosebita finete, degajand o aroma florala specifica, cu mare persistenta gusto-olfactiva, fapt ce a determinat ca locuitorii sa-l mai denumeasca si 'Busuioaca'.

Se poate servi ca aperitiv la mese sau o data cu deserturi, prajituri, torturi si fructe.


Muscat Ottonel (demi-dulce)


Vin alb din gama Vinul razesilor
Soi introdus in podgoria Panciu de cateva decenii.
Vinul dulce obtinut aici se remarca printr-o aroma florala delicata, feminina.

Poate fi consumat ca aperitiv la mese sau o data cu deserturi, prajituri, torturi si fructe.



Copyright © 2009 DistribTeam Import.
Powered and designed by IT Genetics
Home | Vin Alb | Vin Rosu | Sampanie | Magazin online | Contact